WordPress: Evidentierea comentariilor autorului

publicat la: January 15th, 2007, autor: Andrei Diaconu

Am schimbat tema si pe our-picks.com dupa 3 zile de lucru plus mult timp de planificare. Zic ca rezultatul arata bine :). Unul din lucrurile pe care mi le-am dorit la noua tema a fost sa evidentiez comentariile autorului (in cazul meu ale staff-ului) printr-o culoare diferita a backgroundului. Modalitati de personalizare sunt multe, dar am sa ma rezum la background. Mai departe depinde de fiecare.

Codul initial era:


<li class="echo $oddcomment; ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">
...
</li>

Am cautat prin codex si ma asteptam sa vad un operator conditional care sa returneze nivelul de acces sau statutul utilizatorului (daca era inregistrat), dar n-am gasit. Daca totusi exista, astept completare, va rog :). Felul meu de a aborda problema este de a verifica adresa de mail specificata in comentariu (deoarece nu este facuta publica, comentariul cel mai des e moderat si vei vedea daca-ti foloseste adresa ta de mail, etc). Daca este exemplu@mailspam.com, atunci va schimba din css culoarea backgroundului. Astfel, codul este alterat in:


<li class="<?php if ($comment->comment_author_email == "exemplu@mailspam.com") echo 'staffcomment'; else echo $oddcomment; ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>" id="comment-<?php comment_ID() ?>">
...
</li>

Iar in css se va adauga clasa:


li .staffcomment {
background-color: #CCCCCC;
}

Ma rog, e doar un exemplu.

UPDATE: Acest link contine o modalitate mai buna de a atinge scopul.

 

Post-uri cu tematica asemanatoare

Poate ai ajuns la acest post din intamplare sau printr-o recomandare; citeste pagina despre ciops (Andrei Diaconu) pentru a afla mai multe despre mine si blog. Daca ti-a placut articolul si blogul in general, poti avea in vedere abonarea la RSS feed for ciops.ro RSS prin serviciul/programul preferat de tine.

Parerea cititorilor

Note: This post is over 5 years old. You may want to check later in this blog to see if there is new information relevant to your comment.